Home Contact Zoeken Disclaimer
Skip Navigation Links
 
Welkom op de website van Stichting Keurmerk Branches
 
20% bedrijven op publicatieplatform ISO 26000 (NEN)

Dankzij de digitale Metaalunie mvo-monitor hebben relatief veel Metaalunie-leden hun zelfverklaring op het NEN-publicatieplatform ISO 26000 gepubliceerd. Een jaar na lancering telt de mvo-monitor bijna 500 gebruikers en hebben tientallen leden via Metaalunie een certificaat verkregen of er één aangevraagd waarvan een deel een zelfverklaring maakt en publiceert. Inmiddels is 20% van de bedrijven op publicatieplatform ISO 26000 (NEN) Metaalunielid.


>> Lees Verder

Bijeenkomst Metaalunie digitale MVO Monitor

Met de vorig jaar gepresenteerde digitale mvo-monitor heeft de Metaalunie een instrument ontwikkeld waarmee bedrijven op eenvoudige en praktische wijze de eigen mate van mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen)kunnen vaststellen en verbeteren. Dit is belangrijk omdat mvo meer en meer een marketinginstrument wordt.


>> Lees Verder

Klik hier voor het totale nieuwsoverzicht
 

Stichting Keurmerk Branches

Keurmerk Branches biedt brancheverenigingen de mogelijkheid het uitvoeren van haar keurmerk uit te besteden aan een professionele en onafhankelijke organisatie.

SKB heeft tot doel:

  1. Het verrichten van alle werkzaamheden die voortvloeien uit de bij de stichting ondergebrachte keurmerken en/of erkenningsregelingen.
  2. Het onderhouden van de uit de keurmerken en erkenningsregelingen voortkomende registers.
  3. Het verstrekken van adviezen over het opstellen en inrichten van keurmerken en of erkenningsregelingen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met het secretariaat van SKB.

Bereikbaarheid tijdens de feestdagen:
Het SKB-secretariaat is van 23 december 2021 t/m 2 januari 2022 gesloten. Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn wij u weer van dienst. 

Wij wensen u prettige feestdagen en zowel privé als zakelijk een voorspoedig 2022 !

Koninklijke Metaalunie is van 24 december 2021 tot en met 2 januari 2022 gesloten. Op maandag 27, dinsdag 28 en donderdag 30 december 2021 zijn wij uitsluitend voor (juridische) noodgevallen bereikbaar. Enkele adviseurs zijn beschikbaar voor kwesties die niet uitgesteld kunnen worden. Vanaf maandag 3 januari 2022 zijn wij u weer in volle bezetting van dienst. 

Einsteinbaan 1
Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
T 030 - 605 3344
info@keurmerkbranches.nl

Privacy- en cookieverklaring