Home Contact Zoeken Disclaimer
Skip Navigation Links
 
Klachten
 
20% bedrijven op publicatieplatform ISO 26000 (NEN)

Dankzij de digitale Metaalunie mvo-monitor hebben relatief veel Metaalunie-leden hun zelfverklaring op het NEN-publicatieplatform ISO 26000 gepubliceerd. Een jaar na lancering telt de mvo-monitor bijna 500 gebruikers en hebben tientallen leden via Metaalunie een certificaat verkregen of er één aangevraagd waarvan een deel een zelfverklaring maakt en publiceert. Inmiddels is 20% van de bedrijven op publicatieplatform ISO 26000 (NEN) Metaalunielid.


>> Lees Verder

Bijeenkomst Metaalunie digitale MVO Monitor

Met de vorig jaar gepresenteerde digitale mvo-monitor heeft de Metaalunie een instrument ontwikkeld waarmee bedrijven op eenvoudige en praktische wijze de eigen mate van mvo (maatschappelijk verantwoord ondernemen)kunnen vaststellen en verbeteren. Dit is belangrijk omdat mvo meer en meer een marketinginstrument wordt.


>> Lees Verder

Klik hier voor het totale nieuwsoverzicht
 

De Stichting Keurmerk Branches is een onafhankelijke organisatie die certificeert op basis van betrouwbaarheid, kwaliteit en goede service.

Betrouwbaarheid
Keurmerkhouders moeten Nederlandse wet- en regelgeving en aanvullende keurmerkeisen toepassen. Door het keurmerk kunt u betrouwbare bedrijven beter herkennen.

Kwaliteit
Gedegen vakkennis, veel ervaring, betrouwbare producten en diensten zijn vanzelfsprekende voorbeelden van kwaliteit waar gecertificeerde bedrijven aan moeten voldoen. Het hanteren van een eerlijke en redelijke prijs zijn voor zijn aanvullende eisen die het keurmerk stelt aan de aangesloten bedrijven.

Service
Service is een breed begrip. Erkende bedrijven, nemen de tijd voor u, proberen uw verwachtingen te overtreffen, tijdens en na de verkoop. Belangrijker nog, zij vinden dat afspraken moeten worden nagekomen. Gecertificeerde bedrijven onderscheiden zich mede hierdoor van bedrijven die niet zijn gecertificeerd.

Klachten afhandeling
U bent bij keurmerkhouders verzekerd van een snelle behandeling en bemiddeling van klachten. Bovendien bied de stichting een online-geschillenrechtspraak, u kunt geschillen met een keurmerkdrager snel en onafhankelijk laten beoordelen door de stichting.